Suomeksi
Jobba hos oss

Samhällsnytta + innovation = Neotide

Neotide tror på en företagskultur där alla får vara sig själva och där våra styrkor får ta plats från dag 1. Mycket av det dagliga arbetet är flexibelt och individuellt anpassat. Neotide är ett litet och dynamiskt företag där man tack vare sin storlek kan undvika snäva arbetsrutiner. Det brukar uppskattas hos våra anställda. Vi är ett gäng snälla kodare som gärna kombinerar samhällsnytta och innovation.

Lediga tjänster

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger.

Just nu har vi följande lediga tjänster.

En systemutvecklare sökes

En öppen och trygg atmosfär med en stark sammanhållning - så beskriver våra medarbetare vår dagliga arbetsmiljö vid Universitetsstranden i Vasa. Nu kompletterar vi vårt team med en ny systemutvecklare.

Neotide är ett företag specialiserat på IT-lösningar, konsulttjänster och outsourcingtjänster för specialhälsovården. Vi kombinerar vårt IT-kunnande med en stark samhällsnytta och idag är vår huvudprodukt ledningsrapporteringssystem för hälsovården och logguppföljningssystem. Andra produkter är ett infektionsuppföljningssystem som används i alla sjukhus i Finland.

Vi är en flexibel arbetsplats där vi jobbar både självständigt och i team. En nationell arbetsmiljö gör att du behöver röra dig på engelska, finska och svenska. Som systemutvecklare kommer dina arbetsuppgifter att i huvudsak vara deltagande i utvecklingsprojekt, utveckling i relationsdatabaser (SQL) samt programutveckling i Python. Här ser vi också att du behöver vara utåtriktad och noggrann till din personlighet.

Det är en fördel om du har erfarenhet av programmering i Delphi/Python eller något annat språk. Och vi uppskattar även erfarenheter av databaser samt webbutveckling.

Ett trevligt arbetsteam väntar på dig i en miljö omgiven av havet vid Brändö Sund.

Skicka din ansökan till neotide@neotide.fi

Förmåner

  • Måndagsluncher & fritt val av utrustning
  • Öppet och trevligt team
  • Flexibel arbetstid
  • Cykelförmån
  • Epassi

Neotide Ab
Universitetsstranden 5
65200, Vasa

+358 40 086 3636

neotide@neotide.fi

Karta

Instagram  LinkedIn