Suomeksi
Rekrytering

IT Systemutvecklare

Neotide är ett företag specialiserat på IT-lösningar, konsulttjänster och outsourcingtjänster för specialhälsovården. Företagets huvudprodukt är ledningsrapporteringssystem för hälsovården samt matbeställnings- och logguppföljningssystem. Andra produkter är ett infektionsuppföljningssystem som används i alla sjukhus i Finland.

Vi söker dig som vill delta i utvecklingen av våra system. Dina arbetsuppgifter hos oss kommer i huvudsak att vara deltagande i utvecklingsprojekt, utveckling i relationsdatabaser (SQL) samt programutveckling i Delphi/Python.

Som person är du van att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du är också utåtriktad och noggrann. Eftersom du kommer att arbeta i en internationell miljö är det för oss en självklarhet att du behärskar engelska, svenska och finska.

I övrigt ser vi gärna att du har erfarenhet av programmering i Delphi/Python eller något annat språk. Meriterande är även erfarenheter av databaser samt webbutveckling.

Vi erbjuder en positiv arbetsatmosfär och utmanande arbetsuppgifter. Kom och jobba tillsammans med oss på vårt kontor vid Brändö strand!

Skicka din ansökan till neotide@neotide.fi

Neotide Ab
Universitetsstranden 5
65200, Vasa

+358 40 086 3636

neotide@neotide.fi

Karta