På Svenska
Työskentele meillä

Yhteiskuntahyöty + innovaatio = Neotide

Neotide uskoo yrityskulttuuriin, jossa jokainen saa olla oma itsensä ja jossa vahvuudet saavat näkyä ensimmäisestä päivästä lähtien. Suurin osa päivittäisestä työstä on joustavaa ja yksilöllisesti sovitettua. Neotide on pieni ja dynaaminen yritys, jossa kokoonsa ansiosta voidaan välttää tiukkoja työrutiineja. Työntekijämme arvostavat yleensä tätä. Olemme joukko kilttejä koodaajia ja yhdistämme mielellään innovaation ja yhteiskuntahyödyn.

Vapaita paikkoja

Haemme jatkuvasti uusia kykyjä.

Tällä hetkellä meillä on avoinna seuraavat työpaikat.

Ohjelmistosuunnittelijaa haetaan

Avoin ja turvallinen ilmapiiri sekä vahva yhteenkuuluvuden tunne — näin työntekijämme kuvailevat päivittäistä työympäristöämme Yliopistonrannalla Vaasassa. Nyt täydennämme tiimimme uudella ohjelmistosuunnittelijalla.

Neotide on erikoissairaanhoidon IT-ratkaisuihin, konsultointipalveluihin sekä ulkoistamispalveluihin erikoistunut yritys. Yhdistämme IT-osaamistamme vahvaan yhteiskunta hyötyyn ja tänään päätuotteemme ovat terveydenhuollon raportointijärjestelmä ja lokien seurantajärjestelmät. Tuotteistamme löytyy myös infektioiden seurantajärjestelmä, jota käytetään kaikissa Suomen sairaaloissa.

Neotide on joustava työpaikka, jossa työskentelemme sekä itsenäisesti että tiimissä. Kansallisen työympäristön johdosta sinuun on hallittava englantia, suomea ja ruotsia. Työtehtäviisi ohjelmistosuunnittelijana kuuluu pääasiassa kehittämisprojekteihin osallistuminen, relaatiotietokantojen kehittäminen sekä ohjelmistosuunnittelua Pythonilla. Toivomme sinun olevan henkilönä ulospäinsuuntautunut ja täsmällinen.

Aikaisempi kokemus ohjelmoinnista Delphillä/Pythonilla tai jollakin muulla kielellä on eduksi.Arvostamme myös kokemusta tietokannoista ja selainsovelluksista.

Mukava työtiimi odottaa sinua merellisessä ympäristössä Palosaaren rannalla.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: neotide@neotide.fi

Etuja

  • Maanantailounaat sekä vapaasti valittavat laitteet
  • Avoin ja mukava työyhteisö
  • Joustavat työajat
  • Pyöräetu
  • Epassi

Neotide Oy
Yliopistonranta 5
65200, Vaasa

+358 40 086 3636

neotide@neotide.fi

Kartta

Instagram  LinkedIn