På Svenska
Rekrytointi

IT-ohjelmistosuunnittelija

Neotide on yritys, joka on erikoistunut erikoissairaanhoidon IT-ratkaisuihin, konsultointipalveluihin ja ulkoistamispalveluihin. Yrityksen päätuote on Exreport, johdon raportointijärjestelmä. Muita tuotteitamme ovat terveydenhuollon raportointijärjestelmä, ateriantilaus-, lokienseurantajärjestelmät ja infektioidenseurantajärjestelmä, joka on käytössä jokaisessa Suomen sairaalassa.

Etsimme sinua, joka haluat osallistua ohjelmistojemme kehittämiseen. Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa kehittämisprojekteihin osallistuminen, relaatiotietokantojen ja ohjelmistojen suunnitteleminen ja kehittäminen Delphillä/Pythonilla. Toivomme, että pystyt sekä itsenäiseen työhön että ryhmätyöskentelyyn ja olet henkilönä myös ulospäinsuuntautunut ja täsmällinen. Koska työskentelet kansainvälisessä ympäristössä, on sinun luonnollisesti hallittava suomen, ruotsin ja englannin kieli.

Toivomme sinulla olevan myös kokemusta ohjelmoinnista Delphillä/Pythonilla tai jollakin muulla kielellä. Myös kokemus selainsovelluksista ja tietokannoista on eduksi.

Tarjoamme positiivisen ilmapiirin ja haasteelliset työtehtävät. Tule työskentelemään kanssamme toimistoomme Palosaaren rannalle!

Lähetä hakemuksesi osoitteelle neotide@neotide.fi

Neotide Oy
Yliopistonranta 5
65200, Vaasa

+358 40 086 3636

neotide@neotide.fi

Kartta